Huur de mooiste vakantiewoningen
Direct contact met eigenaars of partners
Geen boekingskosten

Geselecteerde vakantie accommodaties

Vakantiewoningen te huur

Bourgondië - oftewel Bourgogne -  ligt in Oost-Frankrijk en grenst in het zuiden aan de Rhône-Alpes en in het noorden aan de Champagne-Ardenne. De historische stad Dijon is de hoofdstad van Bourgogne. De uitgestrekte bossen, zacht glooiende heuvels, brede rivierdalen en eindeloze wijngaarden zullen de wandelaars en fietsers zeker bekoren. Uiteraard is Bourgondië ook een paradijs voor fijnproevers en wijnliefhebbers. De Bourgondiërs hebben het tafelen immers tot een ware kunst verheven. De bekendste streekgerechten zijn Boeuf Bourguignon, Coq au vin en Escargots. En bij een heerlijke maaltijd hoort ontegensprekelijk een lekker glas wijn. Denk maar aan de Côte de Beaune of Chablis. 

Krijg je het water al in de mond? Zoek dan snel je vakantiehuis in Bourgondië. Bij ons zit je alvast aan het goede adres. Wij bieden je een ruime waaier aan vakantiehuizen in Bourgogne: van pittoreske boerderijen tot schitterende villa's met zwembad. Hier vind je wat je zoekt!

We beschikken eveneens over  tal van vakantiehuizen in de verschillende departementen van Bourgondië: Côte-d'Or, Nièvre, Saône-et-Loire en Yonne. Over de vier departementen van Bourgogne strekt zich een prachtig stukje ongerepte natuur uit: het Regionaal Natuurpark van de Morvan. Doorheen dit gebied stromen heel wat rivieren. Wandelaars en fietsers kunnen makkelijk hun route uitstippelen met behulp van de vele bewegwijzerde wandel- en fietspaden.
Boek dus snel je ideale vakantiehuis in Bourgondië!